Arla-direktør er årets Nordjyske leder

Jonna Mortensen fra Arla Foods Bislev Mejeri i Nibe har fået prisen.

Jonna Mortensen fra Arla Foods blev udvalgt blandt 55 andre indstillede kandidater. Prisen bliver uddelt af Ledernes lokalafdeling i Himmerland, og der bliver blandt andet lagt vægt på, at vinderen i særlig grad formår at motivere og anerkende medarbejderne i hverdagen, skabe et godt arbejdsmiljø, og har en høj grad af troværdighed og ledelsesmæssigt mod.

- Jonna Mortensen er en leder, der har gjort en forskel. Siden hun i 2008 kom til Bislev Mejeri som direktør, har hun ikke kun skabt engagement og ejerskab, hun har også forbedret produkter og vundet stor tillid og respekt hos virksomhedens medarbejdere ved hendes ligefremme og menneskelige fremtoning. Derudover har hun også kunnet fremvise positive økonomiske resultater, siger Steen Knørr, formand for Ledernes lokalafdeling i Himmerland, i en pressemeddelelse

Udover titlen som årets leder i Nordjylland, består Den Nordjyske Ledelsespris også af en gavecheck på 25.000 kr fra act2learn og en statuette af kunstneren Thorvald Odgaard med personlig inskription.


Seneste nyt

fra Nordjylland