Asfaltarbejde på Hirtshalsmotorvejen: Nu bliver den mere jævn

Foto: Axel Schütt, Ritzau/Scanpix

Der lægges nyt asfalt på Hirtshalsmotorvejen på strækningen fra Brønderslev Syd til Høvejen. Det kan skabe trafik frem til den 5. oktober.

Bilister, som ofte kører på E 39 Hirtshalsmotorvejen, kan se frem til at køre på en mere jævn vej.

Her er Vejdirektoratet nemlig i gang med at lægge nyt asfalt, og de forventer at være færdige den 5. oktober, og indtil da kan der opstå trafikalegener.

Vi beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne

Vejdirektoratet

Asfaltarbejdet foregår nærmere bestemt på E 39 Hirtshalsmotorvejen i sydgående retning mellem frakørsel 7 Brønderslev S og frakørsel 10 Høvejen.

Allerførst skal det gamle asfalt fræses af, hvorefter der skal udføres reparationer af den underliggende belægning. Til sidst lægges der en ny belægning og så bliver der lagt nye striber på vejen.

- Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne, forklarer vejdirektoratet i en pressemeddelelse.      

For at genere bilisterne mindst muligt udføres arbejdet i nattimerne og i weekenderne, og trafikken afvikles ved omkørsel.      

- Vi beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne, skriver Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet oplyser også, at dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning.    

Flere nyheder fra TV2 Nord