Assistenttræner tager tre år mere i Hobro IK

Hobro IK og assistenttræner Michael Kryger er blevet enige om en kontraktforlængelse frem til sommeren 2020.

Siden 2014 har assistenttrænere i Hobro IK hedder Michael Kryger - og nu kommer navnet til at hænge ved indtil sommeren 2020. En forlængelse af Michael Krygers kontrakt er nemlig blevet forhandlet på plads onsdag, meddeler klubben.

41-årige Michael Kryger har gennem det seneste år arbejdet tæt sammen med cheftræner Thomas Thomasberg, som tiltrådte i januar 2017, og netop det gode samarbejde med cheftræneren har haft stor indflydelse på, at kontrakten med Hobro IK nu forlænges. 

- Jeg er rigtig glad for at være i Hobro IK, hvor jeg har et rigtig godt samarbejde med Thomas Thomasberg. Vi har i det hele taget en rigtig god stab omkring spillertruppen, som har god forståelse for hinanden, og som jeg nyder at arbejde sammen med. Og så har vi ikke mindst en meget spændende spillertrup, som jeg også er glad for at arbejde sammen med hver eneste dag, siger Michael Kryger. 

- Jeg nyder selvfølgelig, at det går rigtig godt for klubben lige nu, men der er ingen i klubben, som stiller sig tilfreds
med den øjeblikkelige succes. Alle arbejder ambitiøst og målrettet for at forbedre tingene, og det miljø nyder jeg at
være en del af, fortsætter han. 

Hos sportschef Jens Hammer Sørensen er der glæde over, at man med kontraktforlængelsen med assistenttræneren formår at holde sammen på et velfungerende trænerteam. 

- Vi har et meget kompetent og velfungerende trænerteam, og derfor er jeg naturligvis meget tilfreds med, at vi er
blevet enige om at forlænge aftalen med Michael. På mange parametre kan Hobro IK ikke måle sig med de andre
klubber i Alka Superligaen, men vores trænerteam er fuldt ud på højde med alle de andre i ligaen, siger sportschef
Jens Hammer Sørensen. 

- Michael og Thomas arbejder godt og struktureret med en overordnet plan for vores eget spil og er samtidig dygtige til at studere og forholde sig til vores modstandere fra uge til uge. Derudover skal Michael have stor ros for den ekstra individuelle træning, han laver med spillerne hver uge, som spillerne er meget glade for, og som man kan se udbyttet af i kamp, forklarer Jens Hammer Sørensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland