Augustinussen bliver assistentræner i AaB

Foto: Jan Sørensen

Den tidligere anfører Thomas Augustinussen stopper en lang karriere efter denne sæson, men tager straks hul på et nyt kapitel som assistenttræner – foreløbig indtil 31. december 2018.

Thomas Augustinussen. af mange kaldet 'Augo' bliver ny assistentræner i AaB. På banen har Augustinussen i mange år været en vigtig spiller, men nu skifter han banen ud med trænerbænken. 

- Thomas’ enorme professionalisme er ikke mindst kommet til sin ret i de seneste par sæsoner, hvor han har fået mindre og mindre spilletid, men han har arbejdet ufortrødent på træningsbanen og bidraget på sædvanlig vis til fællesskabet uden at kny, men vi er enige om, at tidspunktet nu er naturligt til at lægge støvlerne på hylden, siger Allan Gaarde.

For Thomas Augustinussen er det både vemodigt at stoppe som spiller, men samtidig glædeligt at en ny udfordring venter i AaB. 

- For det første gælder det om at slutte ordentligt af og bidrage til et forhåbentligt stærkt forår med en masse spændende kampe for holdet. Fra den kommende sæson venter der mig en ny rolle, og jeg er sindssygt glad for at AaB giver mig denne mulighed for at blive en del af et trænerteam, der ikke fås bedre i Danmark, siger Augustinussen.

Thomas Augustinussen kom til AaB som drengespiller fra samarbejdsklubben Aabybro I.F. og har scoret 45 mål i sine foreløbige 418 officielle kampe AaB. 

Flere nyheder fra TV2 Nord