Augustinussen går efter top fire

AaB-anfører Thomas Augustinussen var klar i mælet, da han skulle fastsætte målet for AaB i de resterende SAS-ligakampe.

Top 4
- Vi skal op og blande os i top fire. Det mener jeg, vi har holdet til, sagde Thomas Augustinussen efter 1-0-sejren over Horsens.
AaB-kaptajnen var naturligvis glad for de tre point, men indrømmede, at der var plads til forbedringer i de kommende kampe.

- Vi gav for mange chancer væk til AC Horsens. Det var unødvendigt, men vi blev presset langt tilbage på banen efter pausen. Det er et element, vi gerne ville have undgået. Der var ikke tale om træthed fra Deportivo-kampen. Hvis vi skulle være lidt trætte oven på den kamp, må det være rejsen, som har kostet lidt kræfter, sagde han.

Hektisk tid forude
Der venter nu Augustinussen og de øvrige AaB-spillere en hektisk tid med UEFA Cup-kampene mod Manchester City som højdepunkterne.

- Det er ikke svært at skille SAS Liga og UEFA Cup fra hinanden. Det skal vi være i stand til, hvilket vi også viste mod AC Horsens. Men det er da klart, at kampene mod City er nogle, vi alle sammen går og glæder os meget til. Men det betyder dog ikke, at vi vil nedprioritere andre kampe, fastslog AaB'eren.
/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland