Augustinussens drøm gik i opfyldelse

Thomas Augustinussen havde svært ved at fatte, at han torsdag aften blev dansk mester med AaB. Mesterskabet er fortjent, slog han fast.

Thomas Augustinussen har været hos AaB i snart 15 år, og måske derfor var det ekstra stort for ham at vinde det danske mesterskab med klubben.

- Det er den største drøm for mig, der er gået i opfyldelse. Det er ubeskriveligt, men det er klart det største, jeg har været med til. Vi havde en fremragende sæson i Uefa Cuppen, vi overvintrede på førstepladsen i ligaen og gør arbejdet færdigt.

Det er en af de bedste sæsoner i AaB's historie, vi har taget medaljer to år i træk, og vi har en utrolig stærk trup, sagde midtbanespilleren.

Thomas Augustinussen har kontraktudløb til sommer og har ytret ønske om at fortsætte karrieren i en udenlandsk klub.

- Den snak tager vi om nogle dage, lige nu er det bare glæde. Det er AaB, glæde og fest, sagde Augustinussen, som med et AaB-forspring på otte point ned til FC København ikke er i tvivl om, hvem der fortjener guldet.

- Vi har overrasket mange og også os selv. Vi har været de mest stabile og har vundet ni hjemmekampe i træk. Så det er fortjent, at vi tager titlen, sagde han.


Seneste nyt

fra Nordjylland