Av, av, av: Jammerbugt FC serveret som løvemad på Aalborg Stadion

Overraskelsen udeblev, og Jammerbugt FC fik, som forventet, stryg af mægtige FCK.

Jammerbugt FC var inden onsdagens kamp mod de forsvarende Danmarksmestre fra FCK ikke levnet mange chancer.

Men i pokalturneringen kan alt som bekendt ske. Det skete bare ikke i Aalborg onsdag.

Efter kun fem minutters spil havde FCK bragt sig foran på et mål af Aboubakar Keita, og efter 29 minutter var føringen blevet udbygget til 2-0 på mål af Rasmus Falk.

Jammerbugt FC blev, mildest talt, spillet ud af banen i første halvleg, og i 2. halvleg blev ondt værre på mål af Mads Roerslev og Julian Kristoffersen der gjorde det til 4-0 til gæsterne.

Det 69. minut blev dog et lyspunkt for det nordjyske 2. divisions hold. Her scorede Anders R. Jensen for hjemmeholdet efter at Jammerbugt FC efter et hjørnespark havde ramt stolpen.

FCK var dog ikke færdige med at udsete Jammerbugt FC for Superliga-fodbold fra øverste hylde, og med to mål på tre minutter satte Nicklas Røjkjæ trumf på københavnernes præstation og gjorde det til 6-1 efter 82 minutter.

Sådan sluttede Jammerbugt FC's pokalturnering i 2016, og man må sige, det skete med et ordenligt brag.

651 tilskuere havde fundet vej til Aalborg Stadion.