Backe kommende landstræner?

Den tidligere AaB-træner hans Backe popper nu op som et bud på en overtager til Morten Olsens landstrænerjob.

Rygterne har længe svirret omkring, hvem der skal overtage landsholdstruppen efter Morten Olsen. De seneste rygter peger nu på den tidligere AaB-træner Hans Backe.

Den svenske hjemmeside fotbollskanalen.dk skrev tirsdag, at Hans Backe skulle være bedste bud på en afløser, hvis ikke Morten Olsen vælger at forlænge sin kontrakt.

I øjeblikket er svenske Hans Backe cheftræner i den amerikanske klub New York Red Bull, han har tidligere haft succes som træner for F-C. København, og i 1999 vandt han Superligaen med AaB.

Ifølge fodboldekspert, Jacob Laursen, er der dog tale om en and.

- Man skal aldrig sige aldrig i fodbold, men jeg kan slet ikke se Hans som dansk landstræner af en lang række årsager, siger han til sporten.dk og uddyber:

- Det ligner en medie-and. Hans er slet ikke et sted, hvor det naturlige næste skridt er den danske landstrænerpost i karrieren. Det er mit indtryk at hans ambitioner går i retning af at vinde det amerikanske mesterskab og derefter enten blive i USA eller satse på et trænerjob i Tyskland, Italien eller England som kronen på værket i hans karriere.


Seneste nyt

fra Nordjylland