Bag om produktionen: TV2 Nord gør klar til to timers LIVE-TV fra DM i Skills

TV2 Nord garanterer underholdende og interessant TV, når vi lørdag formiddag blænder op for to timers direkte TV fra DM i Skills fra Aalborg.

Lørdag formiddag fra klokken 10.00 og to timer frem sender TV2 Nord LIVE fra finalerne ved DM i Skills, der bliver afholdt i Gigantium i Aalborg.

Sendingen ryger naturligvis direkte ud på TV2 Nord Salto, men også de øvrige syv TV 2-regioner, der har deres respektive TV-kanaler, modtager LIVE-signalet, så der er virkelig tale om en landsdækkende TV-begivenhed - direkte fra Nordjylland.

Og TV2 Nords TV-hold i Gigantium garanterer, at seerne bliver klogere samtidig med, de bliver underholdt. For udsendelsen kommer vidt omkring i Gigantium og gennem de to timers udsendelse møder vi unge elever og lærlinge fra hele 12 forskellige fag LIVE, ligesom der både torsdag og fredag, hvor de indledende runder i den store konkurrence har fundet sted, er blevet optaget og redigeret talrige TV-indslag.

Det hele bindes sammen af TV2 Nords erfarne vært Morten Pedholt, der har Josefine Brader og Robert Bedsted udsendt som LIVE-reportere i Gigantium.

I galleriet ovenfor kan du komme med bag kameraet og se, hvordan Morten Pedholt sammen med reporterne, fotograferne, teknikere og udsendelsens redaktør arbejder på at blive klar til den store sending.

Det er klokken 10.00 lørdag formiddag, du skal tænde for Salto, men du kan naturligvis også se det hele lige her på tv2nord.dk.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland