Bagmand anker: Tror på frifindelse i landsretten

Den 39-årige nordmand, der netop er blevet idømt 3,5 års fængsel og udvisning anker sagen til landsretten.

39-årige Thomas Bjørnholt, der ved Retten i Hjørring er blevet idømt 3,5 års fængsel for sin rolle som bagmand i smuglersagen fra Aalbæk anker sagen til Landsretten.

TV2/Nords reporter i retten fik kort efter domsafsigelsen mulighed for at spørge Bjørnholt om hvordan han havde det. Her fortalte han, at han ser lyst på fremtiden, og tror, han kan blive frifundet i Landsretten.

Den 28-årige Jan Roar Ims har ligesom Thomas Bjørnholt anket dommen, mens de øvrige dømte har udbedt sig betænkningstid.

Da dommen var blevet afsagt brød flere af tilhørerne ud i gråd. Blandt dem var hustruen til den 46-årige mand, der blev frifundet og blot skal betale 10 dagsbøder á 500 kroner. Han nåede at sidde varetægtsfængslet i ni måneder og nu venter en erstatningssag, hvor der blandt andet skal tages stilling til tabt arbejdsfortjeneste.

Forsvarer Thomas Smed fortæller, at den 46-åriges mekanikervirksomhed efter varetægtsfængslingen ligger i økonomisk ruin, men har ikke et overblik over hvor stor en erstatning, han vil forfølge.

For den 46-årige selv betød frifindelsen dog meget mere end den forestående erstatning.

Overfor TV2/Nords reporter udtrykte han stor glæde over at være fri og over at kunne se sin familie igen.


Seneste nyt

fra Nordjylland