Balladen fortsætter i Rebild: Venstre trækker støtte til Sebbelin

01:23

Der er mere politisk ballade i Rebild, hvor støtten til den radikale borgmester Leon Sebbelin smuldrer

Balladen i Rebild Kommune udvikler sig. I fredags trak Den sociale Fællesliste støtten til Rebilds borgmester Leon Sebbelin. Nu har Venstre fulgt trop.

En sag om dårligt psykisk arbejdsmiljø i Sundhedscenteret i Rebild Kommune har givet uro i byrådet. Flere byrådspolitikere har udtrykt utilfredshed med borgmesteren i Rebild Kommune, Leon Sebbelins, håndtering af sagen. Det fik i fredags Den Sociale Fællesliste til at trække støtten til borgmesteren og i dag meddelte Venstre, at de heller ikke vil støtte den siddende borgmester ved næste valg.

- Det er måden, borgmesteren håndterer tingene på, der har gjort vi træffer dette valg. Vi har en helt anden måde at gøre tingene på. Vi vil ikke tie en sag ihjel, som man prøver gang på gang, siger 2. Viceborgmester Gert Fischer, Venstre.

Allan Busk fra Den Sociale Fællesliste og Gert Fischer fra Venstre er begge viceborgmestrer i Rebild Kommune, og de har altså nu begge trukket støtten til den siddende borgmester Leon Sebbelin. Venstres valg chokerer dog ikke borgmesteren.

- Jeg tager det her til efterretning. Men det overrasker mig ikke, da Venstre har meldt ud, at de vil stille med deres egen kandidat til borgmesterposten ved næste valg, siger Leon Sebbelin, Radikale Venstre.

Sagen om dårligt psykisk arbejdsmiljø ved Sundhedscenteret i Rebild har nu officielt kostet borgmesteren støtten fra 8 ud af 25 byrådsmedlemmer.  

Læs også Viceborgmester i Rebild trækker støtte til borgmester

Læs også Medarbejdere frygter leder: Bange for at gå på arbejde

 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord