Bandidos-relateret bande rykket ind i Hjørring

En støttegruppe til Bandidos kaldet "La Familia" har fået lokaler lige midt i Hjørring. Hidtil har rockere ellers ikke haft klubhuse eller andre forsamlingssteder længere nord på end Nørresundby

På Jernbanegade 24, en hjørneejendom for enden af Hjørrings forlystelsesgade, er støttegruppen til Bandidos "La Familia" rykket ind på den godt 300 kvadratmeter store 1. sal.

- Jeg kan bekræfte, at personer med relationer til bandemiljøet og Bandidos har lejet lokaler i Hjørring, siger vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi, Poul Severinsen, til TV2/NORD.

At Bandidos støttegruppen "La Familia" er flyttet ind, er dog ikke noget, der bliver skiltet med. Ved siden af indgangsdøren står kun navnene på en række polske håndværkere, der er flyttet for tre uger siden.

I juni sidste år holdt Bandidos jubilæumsfest i Aalborg, fordi man har haft klubhus på Th. Olesen Løkkensvej i 10 år. Nu er der så kommet en underafdeling i Vendsyssel, hvor, der bortset fra Hells Angels tilholdssted i Nørresundby, aldrig før har været rockerborge eller -klubhuse.

- Med indgåelse af det her lejemål vil Bandidos manifestere, at man nu "sidder " på Hjørring, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen.

Som en pendant til Hells Angels støttegruppe AK 81 skal Bandidos "La Familia" - i følge TV2/NORDs oplysninger - udføre de beskidte jobs. Det kan fx være inddrivelse af gæld.

Der skulle angiveligt have været indflytterfest hos Bandidos "La Familia" i Hjørring i lørdags, men den er blevet udskudt.


Seneste nyt

fra Nordjylland