Bauhaus accepterer krav

Bauhaus i Hjørring har efter en længere strid med Hjørring Kommune omkring butikkens kassesystem nu valgt at efterleve kommunes krav.

En langvarig strid mellem Hjørring Kommune og forretningen Bauhaus har fået en ende. Nu har Bauhaus valgt at efterleve de krav, som kommunen havde til forretningen. Dermed kører Bauhaus i Hjørring nu som fire adskilte afdelinger med hver sin kasselinje i stedet for én stor forretning, som Bauhaus ellers ønskede.

- På det seneste møde i forvaltningen blev vi orienteret om, at nu var det i orden. Nu har man lært at følge reglerne, og det er vi glade for, siger Jørgen Bing (SF), der er formand for teknik og miljøudvalget i Hjørring Kommune.

Da Bauhaus blev bygget tilbage i 2008, forsøgte man at omgå planlovgivningen ved at samle de fire forskellige afdelinger i én stor bygning, hvilket blandt andet blev mødt med stor kritik af konkurrenten Silvan.

Det mente Hjørring Kommune imidlertid var i strid med planloven, og kommunen blev bakket op af de tidligere miljøministre Karen Ellemann og Troels Lund Poulsen. Det fortæller Jørgen Bing.

Men her fire år efter er det nu lykkedes for Hjørring Kommune at få gennemført adskillelsen af de fire afdelinger i Bauhaus, så de kører med hvert deres kassesystem.


Seneste nyt

fra Nordjylland