The Beach Boys i Arena Nord

Foto: VERGELES_ANDRII

Der er garanti for palmesus og bølgeskvulp i luften når surferdrengene, The Beach Boys, kommer til Frederikshavn til november.

Koncerten i Arena Nord finder sted lørdag den 22. november og er led i bandets Europa Tour 2014. Og hvis man skal tro anmeldelserne af bandets koncerter rundt omkring på kloden, venter der de ca. 3.000 gæster i Arena Nord en forrygende oplevelse.

Selv om bandets storhedstid er tilbage til 1960erne og 1970erne kender de fleste numre som Good Vibrations, Surfin, Wouldn?t it Be Nice og California Girls.

Og koncerten bliver ikke det eneste arrangement. Før selve koncerten i Arena Nord vil der være mulighed for at deltage i årets mest utraditionelle julefrokost, som afvikles under temaet "Christmas on the Beach". Ved det arrangement er der plads til 500 gæster.

Og festen stopper ikke, når The Beach Boys takker af. Efter koncerten vil der være et afterparty, der byder på massevis af farverige drinks, bastskørter og flere californiske ørehængere.

Udover Nordjylland er der kun mulighed for at opleve The Beach Boys ét andet sted i Danmark, nemlig ved enkelt arrangement på Sjælland dagen efter.

Flere nyheder fra TV2 Nord