Beboere klar til at flytte fra Aalborg Øst

En række ildspåsættelser får beboere til at kigge efter nye steder at bo.

Aalborg Øst har den seneste tid været hårdt plaget af forskellige påsatte i brande. I nat var den gal igen, da ukendte gerningsmænd satte ild til et garageanlæg på Tambosundvej. Borgerne i området frygter de mange ildspåsættelser, og for nogen er uroen blevet for meget, så de nu overvejer at flytte fra området.

- Jeg føler mig meget utryg ved at bo her. Hvornår er det en selv, det går ud over? Så er det, man overvejer, hvor man skal flytte hen, siger Gitte Sørensen.

- Jeg føler ikke rigtigt, at man kan være sikker nogen steder herude, siger Anni Hansen, der tror de seneste ugers uro har fået mange til at overveje at flytte fra kvarteret.

Nattens brand er den 11. hen over sommeren, og selvom politiets egne opgørelser viser, at kriminaliteten i Aalborg Øst er på tilbagegang, har de ikke mange spor at gå efter i jagten på en gerningsmand.

- Da jeg flyttede ind, var det meget stille og roligt. Jeg låste ikke bilen, det var et rigtig godt sted. Jeg er stadig glad for at bo her, men lige nu er det er skidt sted, og det fatter jeg ikke noget af, siger Anders Nadarajh, der selv bor ved siden af det nu nedbrændte garageanlæg.

Lokalpolitiet opfordrer beboere i området til at kontakte dem, hvis de ligger inde med oplysninger om de mange brande.


Seneste nyt

fra Nordjylland