Bedre køreteknik til hjemmeplejen

Medarbejdere i hjemmeplejen hos Vesthimmerlands Kommune, tilbydes kursus i køreteknik. Bedre køreadfærd og større sikkerhed i trafikken.

Køreteknik til Vesthimmerland
Vesthimmerlands Kommune tilbyder nu medarbejderne i hjemmeplejen et kursus i køreteknik. Kommunen ønsker at være med til at give de ansatte en endnu bedre køreadfærd, og dermed en større sikkerhed i trafikken for både sig selv og andre.

Sikkerhed i trafikken
Hver eneste dag tilbringer medarbejderne i hjemmeplejen i Vesthimmerlands Kommune mange timer bag rattet. Med så mange biler på landevejen og så mange timers kørsel, kan det ikke undgås, at det ind i mellem fører til skader på biler og personer. Vesthimmerlands Kommune sender nu medarbejderne i hjemmeplejen på kursus, for med humor og glimt i øjet at give dem gode fif til at undgå skader og gøre dem til endnu bedre bilister.

En sjov og lærerig dag
En af landets mest kendte instruktører i færdsels- og køreteknik Kurt Mark er hyret til at sikre, at de ansatte får en sjov og lærerig dag.
Kurt Mark har udviklet en ganske særlig teknik til uddannelse af chaufførerne for at forebygge person- og autoskader. Erfaringerne viser, at skaderne nedsættes med op til 80 procent i de virksomheder, hvor alle kørende medarbejdere har modtaget Kurt Marks instruktioner.

Mere selvværd
Der står genopfriskning af teori på programmet, og medarbejderne får prøvet det i praksis. De kørende får bedre selvværd som bilist. Medarbejderne får også en større forståelse for, at skader kræver både store menneskelige og økonomiske ressourcer - ressourcer som kunne bruges langt bedre i kommunen.


Seneste nyt

fra Nordjylland