Beierholm kåret som den næstbedste arbejdsplads i Danmark

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm er igen i år kåret som en af landets bedste arbejdspladser.

Tirsdag aften var der stor spænding på Beierholms ni nordjyske kontorer i Skagen, Hjørring, Frederikshavn, Dronninglund, Aalborg, Farsø, Aars, Hobro og Hadsund. Danmarks bedste arbejdspladser blev afsløret ved et gallaarrangement i København, og Beierholm blev igen kåret blandt Danmarks bedste arbejdspladser.

Beierholm er kåret som den anden bedste arbejdsplads i Danmark. Den nordjyske virksomhed kun overgået af Energi Midt. De seneste år har Beierholm fået top 5-placeringer og sidste år fik virksomheden en førsteplads i kategorien "Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere".

Det er det internationalt anerkendte Great Place to Work Institute i Danmark, der tirsdag aften for 15. gang kårede Danmarks bedste arbejdspladser. Beierholm er med for ottende gang og fik igen i år en topplacering:

- Vi er meget stolte over at kunne gå herfra med endnu en top tre-placering. Vi fik en fornem andenplads, siger en glad adm. direktør Kenneth Jensen fra kontoret i Aalborg.

Beierholm offentliggjorde i sidste uge en stor sammenlægning med det 200 mand store revisorfirma RSM plus, og fra næste år tæller Beierholm 850 medarbejdere på landsplan. De nye kolleger vil blandt andet blive mødt af en kultur, hvor mistrivsel slet ikke accepteres, og mantraet er, at der skal tilfredse medarbejdere til at skabe tilfredse kunder. Og meget tyder på, at det virker:

- Igen og igen hører vi ved nyansættelser, at nye medarbejdere har valgt os, fordi vi har fokus på mennesker og trivsel, hvilket kåringerne bevidner, siger Kenneth Jensen videre.

I Great Place to Works årlige kåring er Beierholm de seneste år gået fra en femteplads i 2012 til en andenplads i 2013, en førsteplads i 2014 og nu altså en andenplads i 2015. I samme periode er Beierholms omsætning steget, og antallet af medarbejdere er snart fordoblet.

Fakta om kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser
Great Place to Work kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser inden for kategorierne mindre, mellemstore og store arbejdspladser.


Beierholm har de seneste otte år været nomineret i kategorien ”Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere” og i år blev det til en flot andenplads i kategorien 'Store virksomheder med over 500 ansatte'.

Seneste nyt

fra Nordjylland