Bendtner kommer måske på banen i Hobro

Nicklas Bendtner er blandt de 18 spillere i truppen, der søndag kl. 16 møder Hobro.

- Nicklas har trænet godt i ugen og vist en lille fremgang, så vi tager ham på bænken, så vi eventuelt kan sætte ham ind de sidste 10-15 minutter, hvis vi har brug for en frisk boksspiller, siger manager for FCK, Ståle Solbakken, der til gengæld lader Bryan Oviedo blive i København sammen med den småskadede Nicolaj Thomsen.

Det skriver fck på deres hjemmeside. Dermed tyder meget på, at den karismatiske fodbolspiller får debut for sin nye klub FCK søndag eftermiddag på stadion i Hobro.

Og der er lagt op til et brag af en hjemmebanekamp for den nordjyske superliga-klub - ikke mindst på publikumssiden.

30 frivillige har siden fredag haft travlt på stadion for at hjælpe til med at gøre banen klar til den store kamp. De frivillige gør rent og gør ølboder og andet klar. Derudover er der indkøbt 6000 pølser, 4500 liter øl og 150 kasser sodavand.

Hobro IK’s hovedsponsor, DS Gruppen, er i gavehumør og har valgt at købe alle hjemmebanebilletterne på stadion og give billetterne gratis ud til klubbens fans. Derfor er forventningerne til besøgstallet store blandt de frivillige.

- Vi håber på, at vi sætter banerekord med tilskuere. Vi forventer mellem 6000 og 8000 gæster, så det bliver rimelig stort, men vi har øllen klar, siger Knud Østergaard, der er frivillig hos Hobro IK med ansvar for at gøre mad- og ølboder klar til søndagens kamp.

Har man ikke selv mulighed for at se kampen i Hobro, så kan den ses på Canal 9 - og måske er det med den 31-årige Bendtner på banen.

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland