Benzinpriser dykker i dag

Der er godt nyt til bilejerne. For senere onsdag formiddag bliver det billigere at fylde tanken.

Skal man ud at køre i dag, er der grund til at holde øje med priserne på benzin og diesel. For i formiddag dykker benzinpriserne 21 øre og diesel med 10 øre pr. liter.

Allerede nu kan man spore fald i priserne flere steder i landet. Diesel ligger ifølge fdmbenzinpriser.dk under 7.70 kroner/liter flere steder i landet og benzin koster under 9,50 kroner/liter.

Nordjyder er ifølge Dansk Industri nogle af de flittigste pendlere med gennemsnitligt 21,5 km til arbejde. Tal fra 2009 viser, at landsgennemsnittet lå på 19,1 kilometer.

Pendlere i Nordjylland overgås kun af befolkningen i Region Sjælland, der i snit pendler 25,2 km. I de sidste 3 år (2009, red.) er den gennemsnitlige pendlingsafstand for nordjyderne steget med 10 procent, hvilket er en lidt større stigning end på landsplan, hvor pendlingsafstanden i snit steg med 9 procent.

Lige nu - 7.25 onsdag morgen - er lavest dieselpris i Nordjylland hos UnoX i Tårs, hvor en liter gyldne dråber koster 7.30 kroner, mens en liter benzin koster 9.59 kroner hos Ingo i Hjørring.

Der er derfor al mulig grund til at holde øje med prisskiltene på standerne i løbet af dagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland