Besøg din lokale swingerklub

I uge 46 kan alle interesserede over hele landet besøge den lokale swingerklub. Også i Nordjylland.

De fleste har kun hørt om det gennem andre. Men i uge 46 kan alle, der har mod på det, besøge deres lokale swingerklub, når Swingerguiden.dk holder åbent hus i syv swingerklubber landet over.

Målet med ugen er først og fremmest at få sat fokus på, hvad swinging i virkeligheden er, og ikke hvad folk tror, det er. Målet er også "at sætte fut i menneskers personlige udvikling og få dem til at tænke mere positivt om seksualiteten i dens mange udtryksformer," som det hedder

- Det er vores håb, at en uge om året kan være med til at skabe forståelse og accept blandt den almindelige dansker for denne lidt utraditionelle livsstil, skriver Swingerguiden.dk.

Det er åbent hus i syv danske byer. Give, Vanløse, Ringe, Rødovre, Almind, Ishøj og Nørresundby får besøg. I Nørresundby er det Bella Fantasia, der slår dørene op. Nysgerrige kan lægge vejen forbi Østre Fælledvej 15 på følgende datoer.

PROGRAM FOR ÅBENT HUS I BELLA FANTASIA

Søndag den 9. november
Åbent hus fra kl. 10.00 - 15.00
Der er ingen leg denne dag!
Vi er vært ved en kop kaffe/the og lidt sødt.
Der er rundvisning og informationer fra klubben. Hvad vil det sige at være swinger? Der ville være medlemmer til stede, som ville kunne fortælle deres forhold og erfaringer til swinger livet.

Torsdag den 13. november og fredag den 14. november.
Åbent hus fra kl. 19.00 - 21.00
Vi er vært ved en kop kaffe/the og lidt sødt.
Der er rundvisning og informationer fra klubben.
Hvad vil det sige at være swinger. Der ville være medlemmer til stede, som ville kunne fortælle deres forhold og erfaringer til swinger livet.

Efter kl. 21 er der åbent til leg og dresscode følger den normale kalender efter klokken 21.

Bella Fantasia
Østre Fælledvej 15
9400 Nørresundby

Flere nyheder fra TV2 Nord