Bestiger Kilimanjaro i den gode sags tjeneste: - Jeg sagde ja med det samme

Brian Sørensen fra Sønderholm elsker at prøve sine grænser af. Nu vil han bestige Kilimanjaro for at samle penge ind til Børneulykkesfonden.

Brian Sørensen fra Sønderholm ved Nibe gør det, som mange bare drømmer om. Han springer ud i det meste, og afprøver sine grænser samtidig med, at han får pulsen op.

Søndag var han i Rebild Bakker for at træne inden en af hans allerstørste udfordringer. Seks dage, der går stejlt op ad bakke, i den gode sags tjeneste.

- Jeg er nødt til at træne ret meget, for det bliver rigtig hårdt. Det bedste jeg kan gøre de her dage optil, at jeg skal afsted, det er bare at gå, gå og atter gå, siger Brian Sørensen, der til dagligt er tømrer.  

Den 7. september skal han bestige Kilimanjaro. Det er en tur på seks dage, der går 5.895 meter opad. Det er første gang, at Brian Sørensen skal bestige et bjerg af den kaliber.

- Jeg er helt oppe at køre. Det bliver en kæmpestor oplevelse. Og så er det med til at rykke nogle grænser for mig, og måske giver det blod på tanden til endnu mere, siger Brian Sørensen.

quote Jeg er enormt stolt over at samle penge ind til Børneulykkesfonden på den måde. Det sagde jeg altså ja til med det samme, jeg fik tilbuddet,

Brian Sørensen, Tømrer.

Det dog ikke kun for oplevelsen at han skal klatre. Det hele foregår i den gode sags tjeneste for at støtte Børneulykkesfonden. Hver gang Brian Sørensen tager et skridt opad Kilimanjaro, går der nemlig penge til Børneulykkesfonden.

- Det er et rigtig godt formål, og jeg er enormt stolt over at samle penge ind til Børneulykkesfonden på den måde. Det sagde jeg altså ja til med det samme, jeg fik tilbuddet, siger Brian Sørensen og fortsætter:

- Det, at legeheltene i fonden kan få en trist omstændighed til at være noget lidt sjovere, det gør altså bare en forskel. De er så gode.

Indtil videre har ti personer og virksomheder støttet op om Kilimanjaro-projektet, og donerer dermed et beløb for hver meter, som Brian Sørensen går opad bjerget.

Brian Sørensen gør det, som mange bare drømmer om. Han springer ud i det meste, og afprøver sine grænser samtidig med, at han får pulsen op. Lige nu træner han i Rebild bakker inden en af hans allerstørste udfordringer venter - seks dage der går stejlt op ad bakke i den gode sags tjeneste.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland