Betjent bidt i hånden: Teenagere gav politiet en travl nat

En betjent blev bidt i hånden af en beruset 17-årig pige tidligt søndag, og en påvirket 16-årig dreng slog en mand med en hammer i Aalborg i nat.

Tidligt søndag morgen larmede en gruppe unge mennesker ude foran Doktorens Gyde ved Bispensgade i Aalborg. De opførte sig provokerende og skubbede til hinanden, så en forbipasserende mand bad dem om at dæmpe sig.

Det fik en af drengene til at slå ham i hovedet med en bushammer. En bushammer er en lille hammer, der normalt bruges til at ødelægge vinduer i busser i nødstilfælde. Manden blev ramt på venstre tinding, men han kom ikke alvorligt til skade. 

Politiet blev tilkaldt, og da de ankom nåede flere af de unge at stikke af fra stedet. En 16-årig dreng fra Aalborg blev pågrebet og udpeget til at være gerningsmanden. Da politiet tjekkede ham, fandt de ud af, at han var i besiddelse af en kniv og to bushamre. Derudover var han påvirket af alkohol. Drengen er nu sigtet, og de sociale myndigheder er underrettet.

De sociale myndigheder blev også underrettet en time senere, for her fandt en politipatrulje en 17-årig beruset pige ligge på jorden på hjørnet af Jomfru Ane Gade og Ved Stranden. Da betjentene tog kontakt til pigen, bed hun den ene af dem i hånden.

Hun er derfor sigtet for vold mod tjenestemand. Betjenten kom ikke alvorligt til skade, men han var en tur på skadestuen, hvor han fik et plaster på.

- Det var en lidt travl dag med en del at se til. Men det var også en lørdag nat med godt vejr, så det får ofte flere mennesker i gaderne, siger Morten Hougesen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi. 


Seneste nyt

fra Nordjylland