Betjent påkørt under biljagt

To gange måtte Nordjyllands Politi rykke ud for at stoppe farlige bilister i Skalborg.

Klokken 22.25 blev Nordjyllands Politi tilkaldt for første gang. En billist passede sig selv og slingrede lige voldsomt i Aalborgbydelen Skalborg. Manden, der var påvirket af euforiserende stoffer ville dog ikke standses og politiet eftersatte ham. Han blev stoppet på Tranholmvej i Aalborg Øst. Det oplyser vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi.

Føreren af bilen blev sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer.

Men Nordjyllands Politi var knap nok kommet tilbage med den første, før endnu en patrulje blev tilkaldt Skalborg. Kvart over midnat kører politiet ud for at finde en anden, der heller ikke kører helt efter reglerne. Han bliver standset på Gugvej.

Men da en betjent nærmer sig bilen, gasser føreren op og betjenten må springe for at undvige. Han måtte dog en tur over kølerhjelmen først.

Bilen blev først stoppet igen på Hadsundvej efter ti minutters eftersættelse i Aalborg Øst. Denne gang var det et autoværn, der gjorde at bilen måtte stoppe.

Føreren på 19 år blev anholdt og er sigtet for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer samt for vold mod tjenestemand.

Nordjyllands Politi mistænker de to for at have forbindelse til hinanden.


Seneste nyt

fra Nordjylland