BFC Vendsyssel er igen tophold

Med en storsejr klatrer BFC Vendsyssel tilbage på toppen af floorball-ligaen.

BFC Vendsyssels fans kan igen synge: 'Vi ligger nummer et!' efter lørdagens topopgør mod Benløse FC i Brønderslev Hallen, som hjemmeholdet vandt med hele 10-5.

Men kampen var slet ikke så let og ulige som resultatet måske giver udtryk for.

Der var en meget tæt og meget spændende førstee periode, hvor holdene skiftevis var i spidsen eller udlignede, og der stod 3-2 ved pausen.

Men i anden periode trak BFC Vendsyssel fra, efter at Benløse FC ellers lige var kommet op på 3-3, så scorede hjemmeholdet fire mål i træk til stillingen 7-3.

Målene blev sat ind af Andreas Glad 2, Anders Tengnagel og Niklas Juul Jensen.

Benløse FC kom igen i starten af tre periode med 2 scoringer til 7-4 og 7-5, men heldigvis fik BFC Vendsyssel hurtigt svaret igen, inden Benløse kom alt for godt i gang og BFC Vendsyssels Andreas Glad, kunne til sidst sætte sidste søm i kisten og score til resultatet 10-5 i et tomt Benløse FC mål, hvor man satsede med 6 markspillere og havde taget målmanden ud.

Næste opgave for BFC Vendsyssel er Unihoc Floorball Liga kampen på udebane, imod Hvidovre Attack d. 5 December kl. 15.00 i Avedøre Idrætscenter.

Kampfakta: BFC Vendsyssel – Benløse FC: (3-2, 4-1, 3-2) = 10-5 til BFC Vendsyssel

Mål/Ass BFC Vendsyssel: Andreas Glad: 4+2, Niklas Juul Jensen: 2+1, Steffen Neve Jensen: 1+2, Brian Nielsen: 1+1, Anders Tengnagel: 1+0, Selvmål: 1+0, Dannie Pedersen: 0+1

Udvisninger: BFC Vendsyssel: 3 x 2min. Benløse FC: 3 x 2min