Bibelhistorier for børn

Tirsdag besøger børnenes ven, Sigurd Barrett, flere steder i Jammerbugt Kommune, for at fortælle bibelhistorier til børn. Først gæster Sigurd Barrett Aabybro Hallen og dernæst Fjerritslev Skole.   

Palmesøndag 2010 udkom "Sigurd fortæller bibelhistorier" som bog, dvd, CD og sangbog, hvor han gendigtede Bibelen og skrevet nye sange til hver historie. I den forbindelse turnerede Sigurd Barrett Trio rundt i 40 danske kirker med en forestilling og opførte Bibelen med sang, musik og fortælling. Dette var en succes, som nu gentages i foråret 2011, hvor han skal afholde 50 koncerter.

Det er i den forbindelse, at Sigurd kommer til Aabybro hallen og på Fjerritslev skole med sin forestilling og sammen med det nysgerrige tøjdyr Snapper vil han tage børn og familier på en tur gennem Bibelens mange sider.

Ved forestillingen medvirker 139 børn fra børne- og ungdomskor fra kirkerne i jammerbugt provsti. De skal synge nogle af de nye sange sammen med Sigurd som en del af koncerten.

- Uanset om man er troende eller ej, synes jeg, vores børn har krav på at kende de bibelske fortællinger, som er helt grundlæggende for vores kultur, siger Sigurd Barrett om det nye store projekt , "Sigurd fortæller bibelhistorier."

Bogen bag projektet har lige rundet et salg på 45.000 eksemplarer, og der er solgt mere end 10.000 cd'er på under et år.


Seneste nyt

fra Nordjylland