Bilist i kontakt med politiet under ulykke

To biler kørte tidligere på morgenen frontalt sammen ved Gistrup. Den ene bil var i kontakt med politiet, inden han blev ramt af en modkørende bil.

To biler kørte omkring klokken 07.15 frontalt sammen på Hadsund Landevej syd for Gistrup. Ulykken skete ved vejkrydset Hadsund Landevej og Gunderupvej.

- To personer er kørt på sygehuset. Det var et frontalt sammenstød, og derfor kan der være tale om trykskader, men de er ikke kommet alvorligt til skade, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

Og den ene var i telefonkontakt med politiet, da uheldet skete.

- En anmelder ringer ind til os, fordi bilen foran slingre voldsomt. Mens vi taler med anmelderen, kører den forankørende bil over i modsatte vognbane, hvor den snitter en bil. Denne bil kører derefter frontalt ind i manden, som vi er i telefonkontakt med, siger vagtchefen.

Nordjyllands Politi efterlyste tidligere på dagen den slingrende bil, men den er nu fundet.

- Det sorte køretøj efter færdselsuheldet ved Gunderup er fundet i Terndrup, skriver Nordjyllands Politi på deres twitter-profil.

Senere var en personbil og en bus impliceret i et færdselsuheld på motorvej E45 i nordlig retning ved Hjallerup.

- I forbindelse med at en bil overhaler en bus, så rammer bilen siden af bussen. Sandsynligvis på grund af nogle snedriver, siger vagtchefen.

Ingen kom noget til og motorvejen er åben for færdsel igen.


Seneste nyt

fra Nordjylland