Biljagt i Aalborg: Politiet fanger flygtende vanvidsbilist

Foto: Per Frank Paulsen

Tirsdag aften udviklede der sig en biljagt i Aalborg. En mandlig bilist stak af og kørte hasarderet fra stedet, hvor han havde ramt en anden bil.

Tirsdag aften omkring 18.30 ville en mandlig bilist overhale en anden bil ved Over Kæret i Aalborg. Under overhalingen påkørte bilisten dog den anden bil, men i stedet for at holde ind til siden stak bilisten af.

Herefter satte bilen, der blev påkørt, jagten ind på den overhalende bilist, der under sit flugtforsøg kørte over for rødt adskillige gange og samtidig slukkede bilens lys i håbet om, at han kunne forsvinde ud i mørket. 

Bilisten, der blev påkørt, fik dog etableret kontakt med politiet, og det endte med, at den flygtende bilist senere blev fanget af politiet ved Valmuemarken i det sydøstlige Aalborg. 

- Det er ret bizart, at man gør sig så mange anstrengelser for at stikke væk. Det er ret farligt og hasarderet, og han kørte stærkt, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen. 

Manden, der er født i 1960, står nu til en større bøde. Politiet afviser ikke, at han kan blive sigtet efter straffelovens paragraf 252 for at bringe andres liv i fare. 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord