Biljagt i nat: Mand skød ud af vinduet

En 25-årig gammel kending af politiet sover rusen ud i detentionen, efter han i nat affyrede to skud med et oversavet jagtgevær, da politiet forsøgte at bringe hans bil til standsning.

Det, der i nat skulle have været en rutinemæssig standsning af en bil, udviklede sig hurtigt til en biljagt.

Ved 01.30-tiden i nat ville betjente fra Nordjyllands Politi kigge nærmere på en bil, som blev ført af en 25-årig mand fra Nørresundby. Men i stedet for at standse, affyrede den 25-årige mand to skud ud af sidevinduet på bilen med et oversavet jagtgevær, hvorefter han tog flugten, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Klokken 01.37 kørte manden, der er en gammel kending af politiet, galt på Engvej i Nørresundby, efter seks politipatruljer havde jagtet ham. Manden sigtede kortvarigt med det oversavede jagtgevær mod betjentene, inden han smed det fra sig og blev anholdt. Ifølge Per Jørgensen uden dramatik.

I mandens bil fandt betjentene yderligere 10 haglpatroner til jagtgeværet. Præcis hvorfor manden forsøgte at stikke af fra politiet, melder historien endnu ikke noget om.

- Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen. Og vi håber, at det kan være med til at kaste lys over, hvorfor han stak af, siger Per Jørgensen, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Manden er sigtet for overtrædelse af våbenloven, forsøg på vold mod tjenestemand i funktion samt en lang række færdselsforseelser.


Seneste nyt

fra Nordjylland