Biljagt: Politi jagter bil fra Aalborg til Svenstrup

En bil politiet blinkede ind til en rutinekontrol valgte i stedet at tage flugten, der endte med at bilen forulykkede i Svenstrup.

En rutinekontrol på Vesterbro i Aalborg tog natten til mandag en dramatisk drejning, der endte i en vaskeægte biljagt, der tog patrulje og bil hele vejen til Svenstrup. Det fremgår af Nordjyllands Politis døgnrapport.

En politipatrulje kørte bag en bil på Vesterbro i Aalborg. Et tjek af nummerpladen viste, at ejeren af bilen ikke havde kørekort. De valgte derfor at blinke bilen ind til siden. 

Det synes føreren af bilen langtfra var en lige så god idé, som betjentene synes. Derfor trykkede han speederen i bund og kørte mod Svenstrup. Her fortsatte jagten, indtil bilen forulykekde i t-krydset ved Gammel Viborgvej og Runddyssen. 

Ud af den forulykkede bil løb både føreren og personen på passagersædet. Patruljen havde dog tilkaldt forstærkning, så et par skarpe hundesnuder hjalp hurtigt patruljen med at finde de to mænd. 

Det viste sig, at der var en grund til at de to mænd flygtede. I bilen fandt politiet både en foldekniv, hash og MDMA, der er en anden form for ecstasy. Derudover var der en digital vægt i bilen. 

Føreren af bilen bliver sigtet for at køre bil uden kørekort, samt en række andre færdselsaforseelser, han hev med sig på sin flugte. Derudover bliver begge personer sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 

Læs også Biljagt i Aalborg: Narkobilist på flugt fra politiet

Har du et godt tip?