Bille lun på Aalborg DH

Midt i historierne om dårlig økonomi kan en stor kapacitet være på vej tilbage til den trængte nordjyske håndboldklub

Kristina Bille træner i disse dage med det danske landshold forud for weekendens OL-kvalifikationsstævne i Gigantium. Men klubmæssigt mangler nordjyden fortsat afklaring på fremtiden efter hun har meldt ud, at hun er færdig i den slovenske klub Krim Ljubiana.

- Jeg er ikke så nervøs, jeg skal nok finde en ny klub. Jeg har haft lidt is i maven og afventet nogle situationer, men det skal nok komme, siger Kristina Bille til TV2 Nord.

For et år siden forlod fløjen Aalborg DH for at prøve sig selv af på et håndboldeventyr i Ljubiana. Men den tidligere arbejdsgiver kan også meget vel blive den kommende.

- Der er selvfølgelig gode odds for at det bliver Aalborg DH jeg skal spille i. Klubben har jo heldigvis overlevet de problemer de har været ude i, så der er gode chancer for det er der min fremtid ligger, men nu skal vi jo også lige snakke om det, smiler Kristina Bille optimistisk.

Og ifølge en anden nordjyde, assistenslandstræner Kim Jensen, så kan et skifte til Aalborg DH være vejen tilbage til en fast landsholdsplads for Kristina Bille.

- Det handler for Bille om at finde en klub hvor hun kan få rigeligt med spilletid og ikke mindst en klub der har et miljø, hvor hun kan udvikle sig, så DH lyder som en fornuftig løsning, siger Kim Jensen til TV2 Nord.

Danmark, med Bille som reserve, spiller første kamp ved OL-kvalifikationsstævnet i Gigantium fredag aften klokken 20.15 mod Tunesien.


Seneste nyt

fra Nordjylland