Billethajer meldt til politiet

Aalborg Kongres og Kulturcenter har politianmeldt Viagogo for at sælge billetter til overpris. Foto: Aalborg Kongres og Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center politianmelder Viagogo for at sælge billetter til Leonard Cohen koncerten Aalborg til overpris.

Billetsalgsstedet Viagogo har lagt et massivt antal billetter til Cohen koncerten i Aalborg til salg til overpriser.

Til Leonard Cohen koncerten søndag den 26. august i Aalborg Kongres & Kultur Center er der pt. 245 billetter hos Viagogo, hvor den billigste billet koster 1110 kroner og den dyreste 6.755 kr. pr. billet.

Ved køb hos Aalborg Kongres & Kultur Center, som er koncertarrangør, ville de priser maksimalt være hhv. 750 kr. eller 1195 kr.

Købere hos Viagogo betaler dermed en helt ublu overpris, som er imod straffelovens Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer.

Viagogos ufine forretningsmetode blev tirsdag aften beskrevet i DR-programmet KONTANT. Aalborg Kongres & Kultur Center skred onsdag formiddag til politianmeldelse af billetsalgsstedet:

- Og vi kan godt garantere for, at vi ikke har nogen form for kontakt eller aftale med Viagogo, der bare skal stoppes, og vi håber, at politianmeldelsen og tv-udsendelsen får den konsekvens, at myndighederne lukker for Viagogos salg af billetter på nettet i Danmark. Det må gerne gå hurtigt for vi har samme problem til Helene Fischer, James Last og We Will Rock You, siger Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Aalborg Kongres & Kultur Center vil til Leonard Cohen forsøge at afdække hvor mange, der har købt billetter via Viagogo.

Flere nyheder fra TV2 Nord