Billetter til Trilles farvelkoncert er revet væk

Foto: Henning Bagger, Scanpix.

Bare en eftermiddag tog det at få solgt billetterne til Aalborg Symfoniorkesters farvelkoncert for Ernst Trillingsgaard på direktørens sidste arbejdsdag.

Det er 30. april, at Ernst Trillingsgaard har sidste arbejdsdag som direktør for Aalborg Kongres og Kultur Center. I den anledning afholdes en farvelkoncert for den afgående direktør, og der kan nu meldes alt udsolgt, når Aalborg Symfoniorkester går på scenen til TAK FOR MUSIKKEN. 

Det tog kun en eftermiddag før alle billetter i salen var revet væk efter startskuddet til billetsalget lød mandag klokken 12. 

- Vi er både utroligt glade for og imponerede over, at nordjyderne har ønsket at støtte så godt op om farvelkoncerten for Ernst Trillingsgaard. De heldige 1500, som nåede at sikre sig en billet til koncerten, kan nu se frem til en aften, hvor vi siger tak for musikken til direktøren på vegne af Aalborg og Nordjylland, og dermed være med til at hylde ham på hans sidste aften som direktør i AKKC, siger Jan Kvistborg, musikchef i Aalborg Symfoniorkester i en pressemeddelelse.

Til koncerten får Aalborg Symfoniorkester besøg af Birthe Kjær, Stig Rossen, Viggo Sommer, Guido Paevatalu, Signe Manuitt Asmussen, Louise Fribo og Anna David på scenen i Aalborghallen.

Konferencier til koncerten bliver Søren Dahl og orkestret styres af dirigeneten Henrik Vagn Christensen. Makkerparret stod os sammen under orkestrets Farvel Nytårskoncert i AKKC i 2014.

Læs også Trille om afsked: Jeg er groet ind i det job med liv og sjæl

Flere nyheder fra TV2 Nord