Biografdirektørens sidste galla

Boye Elimar har gennem et halvt liv været en del af Aalborgs biografimperium. Torsdag er han vært for sin sidste gallapremiere i Nordisk Film biografen i Aalborg.

Boye Elimar er om nogen Mr. Cinema i Aalborg. Som 16-årig startede han som piccolo i sin fars biograf i 1968. Da faderen døde i 1989 overtog Boye styringen af biografen, og i dag arrangerer direktøren for Nordisk Film Biografen i Aalborg officielt sin sidste gallapremiere, når han inviterer til snigpremiere på den nye James Bond.

Det var egentlig ikke planen, at Boye skulle bruge hele sit arbejdsliv blandt hollywoodstjerner og popcorn, men han har været glad for det, og særligt en ting sætter han stor pris på.

- Det allerbedste er at lukke folk ud efter en film, når de er glade og tilfredse. Er det efter en komedie bobler det hele, og hvis det er efter en film, der skal gribe om hjertet, og formår at gøre det, så er der fuldstændig tyst, forklarer biografdirektøren.

Ved årsskiftet går han så på pension, og torsdag aften markerer han det med sin sidste store gallaoptræden i Nordisk Film Biografer i Aalborg. Her har han inviteret 90 mænd til en særlig snigpremiere på den nye James Bond-film .

Dresscode er butterfly, og der vil være Bond Babes og Champagne som opvarmning til filmen. Der er dog en særlig ting, der adskiller Boye Elimar fra Daniel Craig, Pierce Brosnan og de andre Bond-skuespillere.

- Forskellen på de forskellige James Bond-skuespillere og mig er, at jeg har spillet mig selv gennem alle årene, siger Boye Elimar.


Seneste nyt

fra Nordjylland