Bjarne Brath udfordrer Aalborg

Mangel på opbakning til Aalborg DH fra byens erhvervsliv får nu klubbens hovedaktionær og mæcen Bjarne Brath til at forsøge et nyt initiativ.

Ved at sælge ud af sine 89 procent store aktiekapital, vil han samtidigt invitere nye virksomheder ind i et kommercielt netværk omkring håndboldklubben.

Ifølge Bjarne Braths egne erfaringer er der god PR i at være ADH-aktionær:

- Før jeg gik ind i ADH havde jeg præcist 0 kroner i omsætning i Aalborg-området. I dag har min virksomhed ca. 30 procent af opgaverne i byen, så målt på den udvikling har det været en god forretning, siger Bjarne Brath.

Bjarne Brath vil nu opfordre leverandører samarbejdspartnere til at tegne aktier i ADH, og dermed få adgang til nye opgaver i Aalborgområdet via erhvervsnetværket.

Han understreger, at selv om Aalborgs erhvervsliv hidtil har været tilbageholdende med at støtte ADH, så skal de være velkomne som medlemmer.

- Jeg er skuffet over, at Aalborgs virksomheder har været tilbageholdende med at bakke op om ADH, og hvis de stadig ikke vil være med - ja så må vi køre på med netværket med virksomheder udefra, gerne fra hele Nordjylland.


Seneste nyt

fra Nordjylland