Bjarne Jensen bliver radikal

 Bjarne Jensen bliver radikal

Det Radikale Venstre fordobler sit mandattal i Vesthimmerlands Kommunes byråd. Bjarne Jensen der er valgt på borgerlisten skifter liste og genopstiller til efteråret som radikal.

Bjarne Jensen blev valgt til byrådet i Aars i 1985 for socialdemokraterne. De sidste 11 år har han været valgt for borgerlisten, først i Aars Kommune, siden som den eneste fra Borgerlisten i Vesthimmerlands Kommune. Nu bliver han radikal.

- Deres grundholdninger passer med mine, så det er naturligt at valget er faldet på det parti, siger Bjarne Jensen (Radikale).

Det er naturligt, fordi borgerlisten i Vesthimmerlands Kommune har nedlagt sig selv i 2008. Derfor skulle han finde en anden liste, hvis han ville fortsætte i politik - og det vil han gerne.

- Kommunalpolitik er spændende og der venter mange spændende punkter i de kommende år, som jeg gerne vil have indflydelse på, siger Bjarne Jensen.

De radikale har hidtil været repræsenteret af Ninni Lodahl Gjessing i byrådet. Hun er stadig spidskandidat til næste kommunalvalg og hun ser tilgangen af Bjarne Jensen, som et stort plus for partiet.

- Det er fantastisk. Nu får jeg en at spare med, og vi har jo arbejdet meget samme de sidste tre år, så vi kender hinanden. Vi supplerer hinanden på mange områder og vi er nu repræsenteret i flere udvalg og det er rigtigt godt for gennemførelsen af vores holdninger, siger Ninni Lodahl Gjessing (Radikale).

Bjarne Jensen beholder sine udvalgsposter efter skiftet.


Seneste nyt

fra Nordjylland