Bjarne Laustesen på vej til genvalg

Socialdemokraternes Bjarne Lausten blev mandag aften genvalgt som partiets folketingskandidat i Frederikshavnkredsen.Nu mangler han genvalg i Skagen så er han officielt genvalgt som folketingskandidat.

 

'Så kan de blå bare komme an', det skriver Socialdemokraternes folketingsmedlem, Bjarne Laustsen, mandag aften på Facebook. Det sker efter at han blev genvalgt ved som socialdemokraternes folketingskandidat i Frederikshavnkredsen. 

Bjarne Laustsen kan endnu ikke officielt kalde sig genvalgt som folketingsmedlem. Han skal nemlig genvælges i flere kredse før at, det er helt officielt at han kan fortsætte på borgen. Bjarne Laustsen har snart gået på Christiansborgs gang i 20 år, hvilket han håber at kunne fortsætte med. 

- Hvis jeg vil have 25. års jubilæum skal jeg jo også genvælges, siger Bjarne Laustsen.

Bjarne er blevet genvalgt i Sæbykredsen og blev det altså i går Frederikshavn. På torsdag skal socialdemokraterne i Skagen beslutte om de fortsat vil pege på den tidligere maskinarbejder. 

På lørdag ved partiets kredsgeneralforsamling bliver det officielt bekræftet om Bjarne Laustsen får endnu en periode som nordjysk repræsentant. 

 

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord