Bjerregaard slutter året på toppen

Golfspilleren Lucas Bjerregaard er yderst tilfreds med sin sæson, efter han sikrede sig en billet til Europa Touren for første gang.

For bare tre måneder siden så det ellers ikke ud til, at den 22-årige frederikshavner ville spille sig til en deltagelse ved den prestigefyldte turnering.

- Mit spil var for svingende, og jeg følte, at jeg manglede det sidste hele tiden, fortæller nordjyden.

Men efter en mindre god periode fik Bjerregaard styr på sit sving - i så høj grad at han pludselig stod med muligheden for at kvalificere sig til Touren for en måned siden.

- Og det lykkedes heldigvis, og det er selvfølgelig en fantastisk følelse, lyder det fra Bjerregaard.

Den unge golfspiller har nu allerede deltaget ved tre afdelinger af den fornemme turnering, og det har været uden på nogen måde at falde igennem. For bare 14 dage siden spillede han sig til en 16. plads ved Alfred Dunhill Championship i Sydafrika.

- Det er et stort mål, jeg nu har nået, men nu vil jeg kæmpe videre, så jeg først kan bide mig fast på Europa Touren, og så drømmer jeg selvfølgelig også om at vinde noget på touren engang, siger Lucas Bjerregaard.

Næste opgave for Bjerregaard bliver januar, hvor han tager til USA for at forberede sig til næste afdeling af Europa Touren.


Seneste nyt

fra Nordjylland