Blemanden på spil igen

"Må jeg få dine brugte bleer?" - Det spørgsmål har flere nordjyske kvinder oplevet at få stillet af en mand over telefonen. Nu er blemanden igen på spil.

Blemanden er på spil igen. En kvinde fra Veddum i Nordjylland modtog torsdag aften ved sekstiden et telefonopkald, hvor en mand spurgte, om han måtte købe hendes børns brugte bleer.

- Hun havde sat noget børnetøj til salg på internettet, og det er sandsynligvis her blemanden har fundet hendes telefonnummer, siger vagtchef Michael Hæstrup fra Nordjyllands Politi.

Det er langt fra første gang, at blemanden ringer til kvinder i Nordjylland og spørger efter bleer. I en årrække har blemanden chikaneret børnefamilier og dagplejemødre med opkald, der ligner det, som kvinden fra Veddum i går blev udsat for.

Så sent som december 2011 talte TV2/Nord med en af de kvinder, der har oplevet at have blemanden i telefonen.

- I løbet af det døgn, hvor vi havde bøvl med ham, der ringede han i hvert fald firehundrede gange, sagde Linda Jensen fra Astrup dengang.

Politiet har tidligere fundet frem til en psykisk syg mand fra Thisted-egnen, der erkendte at stå bag opkaldene. Om han også foretog det seneste opkald, skal nu undersøges.


Seneste nyt

fra Nordjylland