Blev røvet tre gange på tre uger

02:09

Spar i Løkken blev i november sidste år røvet tre gange på tre måneder. Nu har de installeret pengeløse betalingssystemer.

Spar i Løkken er pengeløs, efter butikken blev udsat for tre væbnede røverier indenfor 20 dage. Foto: TV2 Nord

1 af 2

Efter tre røverier på tre uger har Spar i Løkken indført kontantløse betalingssystemer i butikken.

Man skulle næste ikke tro, at det var muligt, men Spar i Løkken blev i november sidste år udsat for tre væbnede røverier indenfor 20 dage.

De mange røverier har efterfølgende ført til, at butiksindehaver Christian Bast har fået installeret kontantløse betalingssystemer i butikken.

- Det er vildt ubehageligt, at opleve så mange røverier på så kort tid. I stedet for at glæde sig til at gå på arbejde, tænkte man jo bare på, hvornår vi blev røvet næste gang, siger butiksindehaveren.

Butikken fik indført de betalingsløse systemer umiddelbart efter det sidste røveri. Christian Bast håber nu, at det er slut med røverier i butikken.

- Det er selvfølgelig lidt træls, at man er tvunget til at installere sådan noget. Men de gør jo også mange ting lettere. Som at tælle kassen og undgå tricktyve, fortæller han.

Efter det første røveri i butikken blev røveren pågrebet senere samme aften. De to andre røverier er endnu ikke opklaret. Ved alle tre røverier slap gerningsmændene væk med forskellige pengebeløb. 

Flere nyheder fra TV2 Nord