Blogger donerer gaver for 30.000 kroner

Den nordjyske blogger Marie Pedersen har brugt juledagene på velgørenhed. Mere end 40 gaver er allerede afleveret til Sygehus Vendsyssel.

- Jeg er selv lige kommet ud af et længere sygdomsforløb, og havde bare lyst til at gøre julekalenderen på min blog anderledes i år, fortæller Marie Pedersen, der er kendt fra bloggen DesignLover-FashionMother, og som bor i Hjørring med sin mand og to børn.

Vi kunne med det samme se, at gaverne gør en forskel.

På bloggen har hun i december indhentet donationer og sponsorater fra forskellige firmaer. Hun har fået samlet gaver ind for 30.000 kroner.  Marie Pedersen har valgt, at gaverne skal gives til børneafdelingen på Sygehus Vendsyssel, De Danske Hospitalsklovne og Mødrehjælpen.

- I går tog jeg med min søster ud på Sygehus Vendsyssel for at give de syge børn gaver.  Jeg er stolt ud over alle grænser, for vi kunne med det samme se, at gaverne gør en forskel, fortæller Marie Pedersen.  

De medbragte over 40 gaver til børneafdelingens legerum -  legetøj og bøger for over 10.000 kr. Der var også et par julegaver til de for tidligt fødte spædbørn, som må tilbringe juleaften på neonatal-afdelingen. 

-  Jeg er så taknemlig for at kunne starte en julekalender, som rummer netop alt det, som den gør. Så meget glæde og så mange smil, siger Marie Pedersen, der også kom med et værdibevis på over 1000 kroner doneret til Sygehus Vendsyssels fond. 

Selvfølgelig har det taget tid. Men det har virkelig været tiden værd.  

- Selvfølgelig har det taget tid. Men det har virkelig været tiden værd.  Jeg har desuden aftalt med mine egne to børn, at vi skal rydde op i deres tøj og legetøj. Noget vil vi sælge og andet vil vi donere direkte til Mødrehjælpen, så de har også lært af forløbet her, slutter Marie.


Seneste nyt

fra Nordjylland