Blomsterhandel smadret

Blomsterbutikken Blomsterhuset i Aalestrup er voldsomt skadet efter et rambuktyveri natten til torsdag mod naboejendommen Nordea.

Det fortæller TV2/Nords reporter, Mette Svenningsen, der er på stedet.

Bygningen, der huser blomsterbutikken, er så medtaget efter en gummiged kørte ind i bankens bygning ved siden og efterfølgende tilsyneladende også tordnede ind i naboejendommen.

- Jeg blev ringet op i nat af mit alarmselskab, der fortalte, at der var sket skade på bygningen. Først troede jeg, det var en joke, fortæller Anette Andersen, der er indehaver af butikken, Blomsterhuset.

Men det var langt fra for sjov, at hun blev kaldt til sin forretning i Vestergade i Aalestrup.

Der er tale om markante skader i selve bygningskonstruktionen, og Anette Andersen regner nu med, at der skal bygges en helt ny endemur op, for at forretningen ikke skal falde sammen.

- Jeg havde regnet med, at jeg skulle have travlt med julehandlen i dag, men nu får jeg travlt med noget helt andet, lyder det fra Anette Andersen.

Nordjyllands Politi har endnu ikke overblik over, hvorvidt de endnu ukendte tyve i nat fik noget med sig, efter de havde hevet Nordeas pengeautomat ud af bygningen.


Seneste nyt

fra Nordjylland