Blotter opsøgte vidne: Lagde hænderne om hendes hals

En mand først i 30'erne har i flere omgange blottet sig i Jesperhus på Mors. Torsdag vendte han tilbage og truede den kvinde, der havde anmeldt ham til politiet.

En mand i starten af 30'erne blev i starten af ugen taget på fersk gerning, da han på første række i Jesperhusø biografsal sad og onanerede.

Det var en 22-årig kvindelig operatør i biografen, der opdagede manden og bad ham forlade stedet. Det efterkom manden, men senere har en 6-årig pige til kvinden fortalt, at den samme mand havde bedt pige beføle sig, og den episode meldte den 22-årige til Midt- og Vestjyllands Politi.

Torsdag klokken 13.43 vendte manden så tilbage, og opsøgte den 22-årige anmelder lige udenfor biografens operatørrum, som hun arbejder i.

- Han holder hende fast og lægger hænderne om halsen på hende, og truer hende, fordi hun har anmeldt ham til politiet, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Ole Vanghøj der tager sagen ganske alvorligt.

- Det her kan han komme i fængsel for, siger vagtchefen, der gerne hører fra vidner eller andre, der mener at kunne genkende manden udfra følgende signalement.

- Mand

- Først i 30'erne

- Cirka 180 cemtimeter høj

- Muskuløs kropsbygning

- Sort, halvlangt hår

- Sort skæg fra øre til øre

- Brune øjne

- Iført sort, gennemsigtig, kortærmet skjorte med sølvknapper

- Lyseblå, stramme jeans

- Sorte sko med hvid kant

Manden taler dansk uden accent


Seneste nyt

fra Nordjylland