Blotter på spil i Aalborg: Viste sit lem og onanerede foran kvinde

En mand antastede to kvinder tirsdag aften i det centrale Aalborg. Nordjyllands Politi beder om hjælp til at finde blotteren.

At man skal være stolt af sin egen krop, tog en mand i trediverne en anelse for bogstaveligt tirsdag aften ved 23-tiden. Her stoppede han en kvinde i Kayerødsgade i det centrale Aalborg, viste hende sit lem - hvorefter han onanerede foran hende.

Kvinden blev i sagens natur forskrækket over mandens bramfrie fremvisning af sine ædlere dele. Han foretog sig dog ikke yderligere, og kvinden skyndte sig væk.

Manden havde allerede 10 minutter forinden været i 'aktion' over en anden kvinde. Her havde han i området omkring Danmarksgade og Boulevarden fulgt efter kvinden gennem længere tid, stirret på hende - og til slut gået hen foran hende med hænderne på sit lem.

quote Det skaber utryghed for kvinder, når de ikke kan færdes i bymiljøet på sikker vis - og uden at blive antastet på den måde.

Poul Fastergaard, politikommissær, Nordjyllands Politi

Politi: Alvorlig sag - blotteren skal findes

Hos Nordjyllands Politi betragter man de to sager som alvorlige.

- Det skaber utryghed for kvinder, når de ikke kan færdes i bymiljøet på sikker vis - og uden at blive antastet på den måde. Vi betragter sagen som blufærdighedskrænkelse, og vi vil meget gerne høre fra folk, der måtte have set manden, opfordrer politikommissær Poul Fastergaard.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.
 

Beskrivelse af blotteren

  • Mand
  • Mellemøstlig af afstamning
  • 30-35 år
  • 165-170 cm. høj
  • Almindelig af bygning
  • Sort kort hår
  • Iført brun læderjakke og lange mørke bukser

    Kilde: Nordjyllands Politi

 


Seneste nyt

fra Nordjylland