The Blue Van på Bøgescenen i Skanderborg

The Blue Van på scenen ved dette års festival i Skanderborg. Foto: Lars S. Christoffersen

Drengene fra The Blue Van, Steffen Westmark, Søren Christensen, Allan Villadsen og Per Mølgaard Jørgensen er netop gået af Bøgescenen i Skanderborg. TV2/Nord har mødt bandet til en lille snak.

- Det var fedt. Det her er et af de vigtige job, fortæller forsanger Steffen Westmark.

- Men det er også en eftermiddagskoncert i bagende sol, og det betyder, at man skal kæmpe lidt mere for det, siger Per Mølgaard Jørgensen.

De fire bandmedlemmer, der har spillet sammen fra 12-13 års alderen kommer alle fra Hallund uden for Brønderslev. I 2005 udkom deres debutalbum The Art of Rolling og siden er det blevet til yderligere fire album og koncerter i Europa, USA, Canada og Asien. Dog arbejdes der ikke på et nyt album.

- Vi har droppet at lave album. Lige nu udgiver vi kun singler når det giver mening. Det gør at vi hele tiden kan være aktuelle og at vi hele tiden kan give vores fans noget nyt, i stedet for kun at komme med et album hvert andet år. På den måde er vi hele tiden aktuelle fortæller Steffen Westmark.

The Blue Van er også meget aktuelle i det Nordjyske. I morgen lørdag giver de koncert på Bålhøj Festival i Øster Brønderslev og igen den 22. november i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

Flere nyheder fra TV2 Nord