Blufærdighedskrænker på spil i Aalborg: Politiet søger vidner

Nordjyllands Politi efterlyser vidner, der kan have set en blufærdighedskrænker på spil natten mellem lørdag og søndag.

Hele tre gange på cirka en halv time blev Nordjyllands Politi tidligt søndag morgen kontaktet vedrørende en blufærdighedskrænker, der var på spil i midten af Aalborg.

Det første opkald fik politiet omkring klokken 04.10, da en kvinde på Priorgade var blevet kontaktet af en mand. Han spørger hende ifølge politiet om han må komme med ind i hendes opgang. Det afviser kvinden, som går ind til sig selv og låser døren. Efterfølgende ser hun så manden stå på gaden udenfor hendes hjem og onanere i fuld offentlighed.

- Efterfølgende får vi så yderligere to anmeldelser om lignende opførsel på Mølleå og i Kildeparken og der er så mange ting i personens opførsel og udseende, der passer sammen, at vi er overbeviste om, det er den samme mand, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogens Hougesen.

Det lykkes søndag morgen ikke for politiet at finde frem til gerningsmanden, men de forurettede har alle kunnet give et signalement af manden og derfor efterlyser politiet nu manden - og vidner, der kan have set manden efter de tre episoder søndag morgen.

Efterlysning: Blufærdighedskrænker på spil

  • Mand, cirka 30 år
  • Cirka 160 centimeter høj
  • Mørk i huden
  • Kort sort hår og sort skæg - muligvis begrænset til skægstubbe
  • Var iklædt en rød t-shirt med hvidt tryk samt blå jeans og sorte sko

Kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis du mener at have set manden søndag morgen i Aalborgs midtby.


Seneste nyt

fra Nordjylland