Bøder efter voldsom togulykke

Den 16-årige dreng, der i november mistede begge underben i en tragisk ulykke, havde fået serveret alkohol på to udskænkningssteder. De bliver nu straffet med bøder.

Drengen fra Frederikshavn var meget beruset, da han på vej hjem fra en julefrokost faldt i søvn med sine ben liggende på togskinnerne.

Det endte tragisk - klokken 5.30 ramte et tog drengens ben på banegården i Frederikshavn, og den 16-årige mistede ved ulykken begge underben.

Da drengen er under 18 år, er det ulovligt at servere alkohol for ham, og politiet har derfor sendt bøder ud til Buddy Holly og Restaurant Møllehuset, som han besøgte i løbet af natten.

Restaurant Møllehuset fortæller til Kanal Frederikshavn, at de fremover vil forlange legitimation.

- Hele forløbet er beklageligt, og det er helt efter reglerne, at vi nu kan se frem til en bøde. Men det er altså svært at se, om de unge er 16, 17 eller 18 år, siger Lise Pichler, som sammen med sin mand, Alfred Pichler, bestyrer Restaurant Møllehuset, til Kanal Frederikshavn.

Ejeren af Buddy Holly ønsker ikke at kommentere på bøden.

Politiet har ikke stillet drengens arbejdsplads til ansvar for at lade ham drikke til deres julefrokost, da Nordjyllands Politi ikke mener, at arbejdspladsen kan stilles juridisk til ansvar.


Seneste nyt

fra Nordjylland