Se billederne: Børn i flotte udklædninger går gennem Aalborg

Karnevalsugen i Aalborg blev fredag aften skudt i gang, og lørdag var det blevet tid til det årlige børnekarnvel.

Den traditionsrige karnevalsuge er skudt i gang, og som noget af det første vandrer udklædte børn og deres forældre gennem Aalborgs gader. Børnekarnevalsparaden startede lørdag klokken 10 og gik langs Boulevarden og op til Kildeparken.

Det er andendagen for karnevalsugen, der fredag aften blev skudt i gang med det internationalle professionelle optog, som desværre blev ramt af regnbyer. 

Men lørdag blev der altså taget revanche - i tørvejr - og der blev vist mange flotte, skøre og kreative udklædninger frem blandt de deltagende børn og deres forældre. 

Når optoget slutter i Kildeparken vil der være underholdning for de mange børn med blandt andet aktiviteter og musik. 

Til at stå for aktivteterne har blandt andre Kunsten, Det Hem'lige Teater, Funcenter og mange andre meldt deres ankomst, så der er aktiviteter for enhver barnlig sjæl. Og på den store scener optræder blandt andre Djämes Braun, youtuberen Albert Dyrlund og Det Flyvende Kuffertcirkus. 

Og fik man ikke set det internationale optog fredag aften, så kan også dette opleves lørdag, når der er et lille ekstra show på C.W Obels Plads klokken 15.30.

Karnevallet forsætter den kommende uge med den helt store afrundt lørdag 25. maj med Nordeuropas største karnevalsparade. 

Live-sending fra fredag aften, da karnevalsugen blev skudt i gang.

Seneste nyt

fra Nordjylland