Bøgelund forlænger med AaB

AaB har forlænget aftalen med landsholdsspiller Kasper Bøgelund til 30. juni 2013.

Kasper Bøgelund skiftede sidste sommer fra Borussia Mönchengladbach til AaB, hvor det allerede er blevet til 33 officielle kampe for den stærke højreforsvarer.

Sportsdirektør Lynge Jakobsen glæder sig over aftalen med den 28-årige profil.

- Både på og uden for banen har Kasper fra første dag gjort et fantastisk indtryk, og naturligvis er vi glade for en kontraktforlængelse med Danmarks bedste på pladsen i højre forsvarsside, siger Lynge Jakobsen.

Kasper Bøgelund ser frem til at fortsætte karrieren i det nordjyske.

- Min familie og jeg er utrolig glade for at være i Aalborg, og AaB har hele tiden været min førsteprioritet.

- Der har overhovedet ingen panik været over forhandlingerne. Vi aftalte at tale sammen i december, hvilket vi gjorde, og herefter har vi stille og roligt snakket sammen siden januar om at få en aftale på plads, konstaterer Kasper Bøgelund.

- Vi råder over en fantastisk trup, og både resten af denne sæson og de kommende sæsoner tegner spændende. Nu var jeg ikke med til at sikre mesterskabet i sidste sæson, men jeg har en tro på, at jeg nok skal komme i nærheden af en medalje for AaB - det er i hvert fald en personlig målsætning, siger Kasper Bøgelund.

Kasper Bøgelund har optrådt 17 gange på det danske A-landshold. Han var også inviteret til de to næste VM-kvalifikationskampe lørdag og onsdag mod Malta og Albanien, men i øjeblikket volder akillessenen problemer.


Seneste nyt

fra Nordjylland