Bøgelund indstiller karrieren

Den tidligere landsholdsspiller og AaB ophæver kontrakten et halvt år før udløb.

Kasper Bøgelund kom til AaB i sommeren 2008 fra tyske Borussia Mönchengladbach. Ligeledes har højreforsvareren optrådt for PSV Eindhoven i Holland, hvor han var med til at vinde mesterskabet.

Han nåede 17 A-landskampe for Danmark inklusive deltagelse i VM-slutrunden i 2002 og EM-slutrunden i 2004.

Men nu lakker karrieren mod enden.

- Jeg blev umiddelbart ked af det, da "Bøge" meddelte mig sin beslutning, men samtidig har jeg respekt og forståelse for, at en kapacitet som ham selv ønsker at bestemme, hvornår han stopper. Uagtet den megen snak om Bøgelunds skadesperioder så har vi aldrig fortrudt, at vi hentede ham til AaB, hvor han i klubbens bedste periode nogensinde var en bærende kraft, siger AaB's direktør Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

Kasper Bøgelund ser nu tilbage på en fantastisk, men også hård tid.

- Min krop er slidt, og på grund af mine skader er det efterhånden et stykke tid siden, at jeg har spillet og været i fulde omdrejninger, og jeg har efterhånden mistet troen på, at jeg kan nå mit tidligere niveau. For mig er det ikke tilfredsstillende ikke at have noget at bidrage med, og efter længere tids overvejelse er jeg nået frem til, at det er rigtigst at slutte nu, hvilket jeg er fuldstændig afklaret med, konstaterer snart 32-årige Kasper Bøgelund og fortsætter:

- Min tid i AaB har været fantastisk, og især de første to et halvt år var gode, mens jeg det seneste halvandet år ikke har spillet mange kampe.

Kasper Bøgelund er foreløbig noteret for 99 officielle kampe og to scoringer i AaB-dragten.


Seneste nyt

fra Nordjylland