Bøgelund misser landskampen

AaB-backen Kasper Bøgelund misser endnu en landskamp. Ved træningen i landsholdslejren har han fået en fibersprængning i låret.

Kasper Bøgelund skadet
Uheldene hagler ned over landsholdets forberedelser.
Kasper Bøgelund kan ikke spille landskamp mod Ungarn på lørdag.
En skade i baglåret ved træningen med landsholdet på Helsingør Stadion, tvinger AaB'eren til at melde afbud.

- Jeg har fået en fibersprængning i baglåret ved træningen i formiddag. Jeg fik den i blandingen mellem en sprint og et spring, men troede i første omgang ikke at det var så alvorligt. Nu er jeg dog ikke i tvivl om, at det er en fibersprængning, siger Bøgelund til bold.dk.

- Havde det her bare været de to eneste gange, jeg skulle melde afbud til landsholdet, så var det da til at overse, men det er sket alt for mange gange. Det er skuffende. Først og fremmest for mig selv, men også for medspillere og trænere.

- Det er meget meget frustrerende, at det hele tiden kommer igen. Jeg har følt mig virkelig topfit i de sidste mange kampe jeg har spillet, det her kommer mere eller mindre ud af det blå, så det er virkelig frustrerende.

Landstræneren: uheldigt
- Kasper var fit-for-fight, da han mødte her i landsholdslejren mandag formiddag, og skaden kommer ud af det rene ingenting. Det er utroligt uheldigt for både ham og os, men vi må konstatere, at det er en skade, ingen af os kunne forudse, kommenterer landstræner Morten Olsen om Kasper Bøgelunds skade.

Ingen erstatning
Landstræner Morten Olsen udtager ingen erstatning for Kasper Bøgelund, i det pladsen er dækket ind blandt de øvrige 22 spillere i truppen.

Klar for AaB?
Om han bliver klar til AaBs næste kamp, om 10 dage mod AGF, er usikkert.


Seneste nyt

fra Nordjylland